Made in Italy...Corrupted in London

woensdag, april 27, 2011


De beste kwaliteit en vakmanschap uit Italie, gecombineerd met de kenmerkende ontwerpen en stijl uit Londen. Dat is de gedachte achter het jonge merk Versatile Apparel. Het is een nieuw premium-end merk met een grote verscheidenheid aan kleding en accessoires, geproduceerd door de beste Italiaanse modefabrieken.

Versatile Apparel is bedoeld voor de avontuurlijke man die oog heeft voor kwaliteit en details. De polo's en vesten vullen de jeans van Versatile Apparel goed aan en zijn beschikbaar in 3 kleuren en verschillende stijlen en cuts. De T-shirts vallen op door hun verschillende ontwerpen, voornamelijk het shirt van de lijn 'Boy meets Boy'. Het T-shirt bevat namelijk 2236 kristalen en is ook te verkrijgen in een Swarovski uitvoering, voor de man die echt een statement wil maken.

Alle kleding en accessoires van Versatile Apparel worden gemaakt van de beste Italiaanse leer en hun riemen zijn heel veelzijdig. Ze kunnen gedragen worden met diverse gespen die passen bij jouw persoonlijkheid.


LOOK GOOD NAKED. 
LOOK FAVOLOSO IN VERSATILE APPAREL

Of je nou graag de Italian Stallion uithangt of je graag kleed volgens de Londense stijl, Versatile Apparel is een goede aanvulling op de kledingkast van elke man. 

Voor meer informatie over Versatile Apparel ga je naar: http://www.versatileapparel.com/


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook