Edifice: Technology meets Design

woensdag, april 13, 2011


Alle mannen hebben een need for speed. We zouden allemaal wel eens in de huid van Sebastiaan Vettel willen kruipen om het ware Formule 1 racegevoel mee te maken. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. De Edifice horlogelijn van Casio komt dankzij zijn snelheid en intelligentie in de buurt van een unieke ervaring die je een adrenaline boost geeft.

De harten van vele mannen zullen door deze energieke horlogelijn van Casio de snelheid van een Formule 1 auto halen. Het ontwerp is afgeleid uit de racesport en de inspiratie van blinkende bolides is duidelijk terug te zien. Een horloge voor de snelle man, waar technologie en design elkaar aanvullen.


Het Edifice model bestaat uit een dynamische metalen behulsing met de vertrouwelijke textuur die kenmerkend is voor Casio. Het is ook functioneel, want het analoge horloge beschikt over een stopwatch op het lcd-scherm, die tot de 1000ste seconde nauwkeurig rondetijden meet. De multifunctionaliteit dient als verlengstuk voor de dynamische mannen onder ons. De prijzen varieren per model van €159,00 tot €299,00. Een echt hebbeding!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook