Bespaar op je haar

maandag, april 04, 2011


Soms heb je gewoon niet genoeg geld om naar de kapper te gaan. Volgens onderzoek van Brylcreem probeert 34% van de mannen wel eens hun haar zelf te knippen, 35% vraagt hun vrienden hun haar te trimmen en 24% laat hun haar gewoon wild groeien als een Neanderthaler. Dit biedt natuurlijk geen goede toekomst voor de stijlvolle man. Hier zijn in ieder geval vijf tips om ervoor te zorgen dat je je kapsel nog zelf in controle hebt.

1. Nekken van nekhaar.
Door je nekhaar bij te werken ziet je kapsel er al een stuk frisser uit. Het oogt veel netter en stelt een bezoek aan de kapper met een paar weken uit.

2. Scheer je bakkenbaarden
Om er voor te zorgen dat je kapsel er netter uit ziet, kun je snel en gemakkelijk je bakkebaarden bijwerken. Door dit wekelijks te doen, ziet je kapsel er tussen je bezoeken aan de kapper ook goed uit. Je kan hiervoor gebruik maken van een tondeuse of een schaar.

3. Knip niet in rechte lijnen.
Als je haar moet knippen, knip dan nooit in rechte lijnen. Het is beter verticaal in je haar te knippen. Zo voorkom je dat er een hap in je haar zit.

4. Uitdunnen
Als je haar heel dik is, is het makkelijker uit te dunnen dan je denkt. Je kunt natuurlijk een uitdunschaar kopen, maar dat kost ook geld. Door je haar in kleine lokken te draaien en dan met de punt van de schaar er in te knippen, krijg je natuurlijke lagen in je haar en het dunt je haar uit.

5. Gebruik goede haarproducten
Door voor een product te kiezen dat langer mee gaat bespaar je ook geld. Zo kun je op elk moment van de dag je haar herstijlen. Je hoeft het product maar één keer per dag aan te brengen, maar je hebt wel de mogelijkheid om van stijl te veranderen.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook