Nieuw in Pathe

donderdag, maart 31, 2011Om je op de hoogte te houden van alle films die in de bioscopen zijn, brengt A Guy's Guide je elke donderdag een overzicht van de films die vanaf vandaag nieuw te zien zijn. Donderdag 31 maart brengt 3 nieuwe films: Hall Pass, Never Say Never en Barney's Version.


HALL PASS
Rick en Fred zijn allebei al jaren getrouwd. Ze houden van hun vrouw, maar hun ogen hebben veel vrijheid als het op andere vrouwen aankomt. Hun vrouwen zijn dit seksistische gedrag spuugzat en nemen een moedig besluit om nieuw leven in hun huwelijk te blazen. Van de makers van There's something about Mary komt nu de super hilarische Hall Pass. Dit is misschien een concept dat alle stelletjes een keer moeten proberen. Of het je relatie zal redden...dat is dan alleen de vraag.
NEVER SAY NEVER
Never Say Never vertelt het opwindende verhaal van een alledaags jongetje dat vecht om zijn dromen waar te maken. In deze documentaire wordt hij op de voet gevolgd door de camera's tjidens zijn concerttour van 2010. Zo krijgen alle fans (alle twee inderdaad) een intieme en exclusieve blik in Justin Biebers fascinerende weg naar de top.
BARNEY's VERSION
Barney Ponafsky is een liefhebber van mooie vrouwen, sterke drank en Cubaanse sigaren. De film is zijn hilarische en ontroerende verslag van een tegendraads leven, aangekleed met ijzersterke bijrollen van Dustin Hoffman, Minnie Driver, Scott Speedman en Rachelle Lefevre. Of het net zo lief en intrigerend is als het boek, daar zijn wij benieuwd naar.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook