Nieuw in Pathe

donderdag, maart 10, 2011


Om je op de hoogte te houden van alle films die in de bioscopen zijn, brengt A Guy's Guide je elke donderdag een overzicht van de films die vanaf vandaag nieuw te zien zijn. Donderdag 10 maart brengt twee nieuwe films naar de grote doeken van Pathé: Hereafter en Gooische Vrouwen.

HEREAFTER
Het verhaal gaat over drie mensen die op verschillende manieren door de dood achtervolgd worden. George (Matt Damon) is een Amerikaanse arbeider met een speciale band met het hiernamaals. Marie, een Franse journaliste en een scholier uit Londen, Marcus, zoeken wanhopig naar antwoorden. Als hun paden elkaar kruisen zullen hun leven nooit meer hetzelfde zijn. Matt Damon schittert in zijn rol en de film is geregisseerd door Clint Eastwood. Hopen dat de film net zo succesvol wordt als Million Dollar Baby.

GOOISCHE VROUWEN
Het zit de vier vriendinnen uit het Gooi maar niet mee. De man van Cheryl, gespeeld door Linda de Mol, heeft weer eens oog voor het vrouwelijk schoon. Haar dochter en kleinzoon vertrekken naar Bukina Faso voor drie jaar. Roelien(Lies Visschedijk) is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen. De dames zijn hard toe aan vakantie om weer een beetje tot rust en zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Daar zien ze eindelijk in hoe belangrijk hun vriendschap wel niet is. Het belooft lachen, gieren, brullen te worden.You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook