HOM heeft hart voor je zaak

dinsdag, maart 08, 2011

Ondergoed is één van de meest essentiële kledingstukken die je draagt. Je draagt het van 's ochtends tot 's avonds. Waarschijnlijk ga je er zelfs mee slapen onder je pyjama of met alleen een t-shirt. Het is daarom belangrijk dat je ondergoed lekker zit, niet snel slijt en het moet vooral niet omhoog kruipen. Niets is zo vervelend als slecht zittend ondergoed. Gelukkig is er HOM!


Black Addict Pink Hipster
Black Addict Book Maxi
Het heeft lang geduurd voordat het intiemste kledingstuk van de man iets uitdagender werd. Sobere slips behoren tot het verleden. Dit mede dankzij HOM. Fijne katoen, synthetische vezels of netstof. Voor iedere smaak is er iets te koop.


Seduction String
Sexy Blue Boxer


Als je kiest voor HOM ondergoed, dan weet je zeker dat het goed zit. HOM ontwerpt boxers, slips en strings. Ze stellen een perfecte pasvorm en comfortabele ondersteuning centraal. Hom is zakelijk, sportief, creatief en uitdagend. 


Berry Badjas
Dubai Shorts & Top
Naast alle ondergoedmodellen heeft HOM ook homewear. Super sexy, maar vooral comfortabel. Van kleurrijke badjassen tot eenvoudige broekjes met tank-tops. HOM maakt van je alledaagse activiteiten een mini-modeshow. Koffie drinken of zelfs wakker worden zal nooit meer hetzelfde zijn.
Voor meer informatie over HOM ga je naar: www.hom.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook