Gezichtscrèmes voor de droge huid

dinsdag, maart 22, 2011


De zon begint eindelijk weer te schijnen. Tijd om je huid goed te verzorgen. Na maanden binnen voor de verwarming gezeten te hebben, nemen we elke kans die we krijgen om van de zon te genieten. Het is dus belangrijk je huid goed te hydrateren. Een droge huid produceert weinig talg en kan hierdoor minder vocht vasthouden. Dit uit zich in irritatie, waardoor je er sneller moe uit ziet.

Om dit te voorkomen is het belangrijk een goede vochtinbrengende crème te gebruiken. Wij helpen je natuurlijk je zomer te starten met een frisse en gehydrateerde huid. De volgende crèmes kan je 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen, door krachtig in te masseren, op een gereinigde huid.


NIVEA FOR MEN
Vochtinbrengende gezichtscrème

Het vermindert de droogheid en trekkerigheid van de huid en zorgt voor een langdurige hydratatie en beschermt je huid tegen UVA en UVB straling. Het beschermt je huid niet alleen tegen uitdroging, maar ook nog eens tegen straling. Perfect voor de dagen waarop je volop de zon trotseert.

75 ml, €9.95


GILLETTE
Soin Hydratant Gezichtscrème

Herstelt onmiddellijk de vochtbalans van je huid en beschermt pas geschoren huid tegen vochtverlies. Je huid voelt na het aanbrengen zacht en soepel aan. De gezichtscrème ruikt lekker fris en mannelijk.

50 ml, €11,99L’OREAL PARIS MEN EXPERT
Hydra Energetic

Bestrijdt de vijf tekenen van vermoeidheid. Donkere kringen, vale teint, vermoeide blik, verslapping en oneffenheden. Dit is wel mijn favoriet. Het ruikt heerlijk, komt net als Gillette, in een handige verpakking en je huid voelt gelijk zachter aan.

50ml, €12,55

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook