Antoine Peters kleurt voor EASTPAK

vrijdag, maart 04, 2011


EASTPAK, een authentiek tassenmerk dat staat voor een stoere stijl en functionaliteit, slaat de handen ineen met modeontwerper Antoine Peters. Zijn ontworpen prints sieren een tijdelijke collectie tassen die vooralsnog uitsluitend verkrijgbaar is in de Benelux.

Deze limited collection van EASTPAK is het hoogtepunt na een reeks gezamelijke projecten met o.a Raf Simons, Rick Ownes en Gaspard Yurkievich.  De iconische EASTPAK tassen krijgen een typische, maar eigen signatuur van Antoine Peters. Het leuke aan de tassen zijn dat de je de tekeningen geheel zelf mag inkleuren. "Voor mij gaat mode over het verspreiden van een kleine glimlach. Deze tassen krijgen dat zeker voor elkaar. Of door er zelf wat liefde in te stoppen, of door anderen naar je tas te laten kijken door de persoonlijke manier waarop je hem hebt ingekleurd. Je kunt de tas helemaal ton-sur-ton inkleuren met zwart of zo bont maken als je zelf wilt. Maar het hoeft natuurlijk niet. Want stiekem heb ik de lipjes al rood ingekleurd
- Antoine Peters


Een perfect concept om er voor te zorgen dat jouw tas uniek blijft. Je krijgt de kans jouw tas te personalizen. De kans is heel klein, zelfs onmogelijk, dat er iemand is met precies dezelfde tas.

De tassen zijn extra rijk en gedetailleerd uitgewerkt met geprinte voering, een organizer voor markers en afwijkende zipper pullers. Niet alleen stoer, maar ook erg functioneel! 


De EASTPAK x ANTOINE PETERS collectie is verkrijgbaar in speciaal geselecteerde winkels
in de Benelux. Voor meer informatie kunnen consumenten kijken op: www.eastpak.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook