Belachelijk schattig

dinsdag, februari 22, 2011


Iedereen kent ze wel:  leuke,  warme dekens waar honden op liggen. Ze worden als een sprei op de grond gelegd of lekker knus in de hondenmand gestopt. Honden hechten net als kleine kinderen veel waarde aan hun ‘deken’, maar vaak bestaan deze dekens uit fleece of polyester verwantte materialen. Na één keer wassen is de deken bij lange na niet meer zoals de hond gewend was.

Minimink, een Australisch merk, vindt dat uw huisdier recht heeft op weldadige luxe! Daarom komt het merk met een heuse huisdierencollectie! Minimink is bekend geworden door haar omslagdeken voor baby’s, gemaakt uit bont. Uiteraard is dit een diervriendelijke soort, dus ecologisch oftewel kunstbont van prachtige kwaliteit.

De inspiratie voor de huisdierencollectie kwam voort toen eigenaresse Ally en haar gezin een nieuwe puppy genaamd Maisie als een ware prinses zagen liggen op het zachte bonte dekentje. Bont staat erom bekend dat het de warmte vasthoudt en het is ook heerlijk zacht, waardoor de hond zich er als het ware inwurmt en er niet zomaar uit te krijgen is! Waar wij als mensen gek zijn op bont heeft het ook een zeer positief en rustgevend effect op uw huisdier!

Deze fun fur dekens for pets met een afmeting van 100cm × 100 cm hebben een ecru uitvoering van supersterk gekamt katoen. De dekens kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden en kent ook veel gebruiksmogelijkheden voor baby’s, zoals: speelkleed, wagendeken, omslagdeken of als deken om mee te nemen in lange autoritten. Dus waarom zou dit niet geschikt zijn voor uw hond? De fun fur for pets zijn verkrijgbaar voor €109,95

Voor meer informatie: www.minimink.nl


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook