Swarovski, a man´s best friend

vrijdag, februari 25, 2011De uitspraak: “Diamonds are a Girl’s Best Friend” word al sinds 1949 gebruikt en stamt af van een lied uit de musical Gentlemen Prefer Blondes. Nu komt Swarovski eindelijk met een collectie sieraden en accessoires die speciaal voor mannen zijn ontworpen. De collectie werd in januari 2011 gelanceerd in een groot aantal winkels overal ter wereld. Voor iedere man zit er iets passends bij!
Anders dan de damescollectie, die bestaat uit felle kleuren en opvallende kristallen, word bij de mannencollectie vooral de nadruk gelegd op een strakkere en puurdere interpetatie van kristal. Het heeft iets mysterieus en draagt de tijdloze schoonheid van zwarte tinten.
De Swarovski-man heeft een strakke, zakelijke en elegante look met oog voor design en een eigentijds, maar veelzijdige leven. De collectie is onderverdeeld in vijf hoofdthema’s en is met keramiek en facetgeslepen kristal verwerkt. Keramiek is een sterk materiaal dat vooral voorkomt in de horloge-productie en vereist uitstekende technische vaardigheden rondom te ontwikkeling ervan. Maar de experts van Swarovski heeft unieke expertise op dit gebied.
De vijf hoofdthema’s:


NEWTON
Deze lijn is geïnspireerd op de onafscheidelijke bout en moer, en bestaat uit vijf sieraden. Alle sieraden hebben dezelfde metaalzwarte kristallen in de vorm van een afgeplatte piramide, en sluiten dan ook perfect aan bij deze ultramoderne look.


NEWTON

NANO CROWN
De Nano lijn is strak, minimalistisch en staat symbool voor betrouwbaarheid. Deze tijdloze lijn is verfijnd en bescheiden, de elegantie zit hem in de fijne facetten.


NANO CROWN
NIGHTFALL
Het door rockmuziek beïnvloedde thema biedt een stijlvolle combinatie van leer en kristal, met een typische ‘stoerejongens-achtige’ afwerking. Drie functionele leren accessoires maken deze lijn compleet: een portemonnee, een creditcardhouder en een mapje voor visitekaartjes van zwart kalfsleer.

NIGHTFALL

NEVADA
Het Nevada thema is geïnspireerd op een reptiel en roept het beeld op van de avontuurlijke, intuïtieve en ongetemde stadsmens.

NEVADA
NEW ENGLAND
De New England stukken zijn een eerbetoon aan de campussfeer en de emblemen van Angelsaksische sportclubs. In deze lijn, die deze eerste herencollectie kleur geeft, worden kristallen en expoxy moeiteloos met elkaar gecombineerd.

NEW ENGLAND

MOONCARBON
In de Mooncarbon lijn is gebruik gemaakt van nog een ander belangrijke innovatieve materiaaltoepassing die deze collectie zo bijzonder maakt. De combinaties zijn sportief en tijdloos met een techno-tintje.

MOONCARBON
De ontwerpen hebben allemaal een uniek imago dat zich kan binden met uw persoonlijke stijl, zoals diamanten voor vrouwen zijn gemaakt en hun innerlijke schoonheid en diepste geheimen naar buiten brengen. Op diezelfde manier onthult Swarovski je innerlijke bijzonderheden en voegen nog net dat beetje extra toe aan je look!

Door de mannenwereld te betreden is Swarovski moeiteloos een nieuw tijdperk binnengetreden. Deze lente/zomer collectie 2011 zal met haar perfecte van kristal afgeleide techniekbeheersing en het gebruik van gedurfde materialen ongetwijfeld vele bewonderaars in vervoering brengen, dankzij de magie en vriendschap van kristal.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook