Robey is terug met nog meer stijl!

vrijdag, februari 11, 2011

Robey is terug met nog meer stijl! De nieuwe collectie doet onze harten sneller kloppen. Een goed vooruitzicht naar de lente! Niet bekend met Robey? Dan leggen wij het even uit.Robey heeft een mannenkleding- en schoenenlijn met een uniek design dat in de jaren ’70 en ’80 een hoofdrol had in de tenniswereld en iconen als Mark Koevermans, Marcella Meskers en Evonne Cawley kleedde. Toptenisser Robin Haase is het nieuwe boegbeeld van Robey en toont samen met zijn vriendin de preppy Robey outfits in de nieuwe spring/summer campagne.

Robey werkt met materialen van optimale kwaliteit en combineert dit met klasse. Het resultaat is een collectie schoenen en kleding die compact, iconisch, modern qua techniek is met een vintage feel die aansluit op het heden.

Voor de nieuwe footwear collectie zijn rijke materialen gebruikt, zoals pull-up leer, vintage schapenleer, premium nappa, kalfssuède, herringbone en camoscio voor de lederen belijning en de binnenvoering. Een stijlvolle verschijning en de hoge kwaliteit van de producten zijn de kernwaarden van Robey Vintage. De collectie bestaat uit verschillende modellen zoals de Rally Grande, de Milton, de Loveset en de Grandslam.

Robey Vintage – Milton
Slanke vintage tennisstijl met technisch voetbed geïnspireerd op de sportschoen. De classy Milton heeft een witte zool en is gemaakt van leder met witte stiksels en karakteristiek Robey Tape aan de zijkant. Verkrijgbaar in o.a. bruin en blauw. Prijs: €109,95. Maten: 40 t/m 46.

Robey Vintage - Loveset
Casual trainer geïnspireerd op een vintage tennisschoen. Gemaakt van high grain premium leather in verschillende kleuren. Prijs € 109,95. Maten: 40 t/m 46.


Robey Vintage – Rally Grande
Origineel en opvallend met een duidelijke sportuitstraling. Deze trainer in verschillende kleurstellingen is stijlvol en stoer door de verhoogde zool met EVA middenzool die zorgt voor extra comfort. Rally Grande is opgebouwd uit technisch nylon, metallic details, leer en suède. Prijs € 109,95. Maten: 40 t/m 46.

Het verleden en heden ontmoeten elkaar in de vintage apparel lijn. De collectie is gebaseerd op de tennis outfits van de jaren ’70 en ’80, maar waar het in het verleden op de tennisbaan gedragen werd, is het nu bestemd voor ieder moment van de dag.. Het design is uniek, herkenbaar, classy en kwalitatief. De apparel lijn bestaat onder meer uit trainingsjasjes met een nieuwe fit, stoere spencers, katoene en gebreide polo’s, cardigans en v-halstruien.Voor meer informatie over Robey Vintage en de collectie: www.robeyvintage.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook