Nieuw in Pathe

donderdag, februari 24, 2011

Om je op de hoogte te houden van alle films die in de bioscopen zijn, brengt A Guy's Guide je elke donderdag een overzicht van de films die vanaf vandaag nieuw te zien zijn. Donderdag 24 februari brengt twee nieuwe films naar de grote doeken van Pathé: 127 Hours en Drive Angry. 


Drive Angry 3D
Nicolas Cage is na zijn problemen met de belasting weer vol op aan het werk en is nu te zien in Drive Angry 3D. Milton(Cage) is op wraak uit, nadat een groep criminelen zijn dochter hebben vermoord en haar baby afgepakt hebben. Alle hel barst los als hij eenmaal op jacht gaat. Al snel loopt het allemaal uit de hand. Drive Angry belooft veel actie en wat wij uit de trailer kunnen afleiden zijn de special effects kick-ass. Of het nou zo vernieuwend is, dat vragen wij ons af.

127 Hours
Van de regisseur van Slumdog Millionaire komt de film 127 Hours. Aron (James Franco) komt, tijdens een solotocht in Utah, met zijn arm vast te zitten onder een steen. Om te overleven wordt hij gedwongen een extreem beslissing te nemen. De film is genomineerd voor zes Oscars en krijgt een 8.1 op IMDB. Het lijkt ons het moeite waard deze te gaan zien. En wat we van Danny Boyle gewend zijn, is elke shot een mooi plaatje. You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook