Music Monday

maandag, februari 21, 2011


A Guy's Guide brengt je elke maandag een update over uitgelekte muziek en natuurlijk de platen waar je van op de hoogte moet zijn. Meeste clips van Youtube zijn van VEVO. Om ze te bekijken moet je ingelogd zijn.

Eindelijk was het zo ver! De clip voor 'Hold It Against Me', de eerste single van haar nieuwe album Femme Fatal werd wereldwijd op MTV gereleased. Duizenden fans konden niet meer wachten en daarom heeft Britney Spears 10 dagen voor de officiële uitzending elke dag een kort fragment vrijgegeven op Twitter. Ze beloofde veel te dansen, maar ze loop uiteindelijk rond als een kip zonder kop. Toch zijn wij heel blij dat ze geen paraplu heeft en wat meer haar. Go Britbrit!

Kanye West werkt tegenwoordig met vele artiesten en nu ook met Rihanna en Kid Cudi. 'All Of The Lights' is een nummer dat waarschijnlijk een hit wordt door de grote namen.

Lil' Kim probeert het nog steeds, maar tegenwoordig stelt ze niks meer voor. Haar muziek is, net als haar nieuwe clip voor 'Black Friday', goedkoop en van slecht kwaliteit.

Met haar album 'Teenage Dream' wist ze in haar eentje al 3 top 10 hits te scoren, dus waarom zij met Kanye West samenwerkt vragen wij ons af. Haar nummer 'E.T' wordt door hem geremixd, maar voegt uiteindelijk niks toe. Katy gaat door de samenwerking niet beter scoren.


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook