Midori, schoonheid kent geen tijd

woensdag, februari 16, 2011


Soms schiet de technologie te kort en moeten we weer terug naar de basis. Toen er nog geen computers waren werd bijna alles met een pen op papier vastgelegd. Nu schrijven we alleen als we iets onmiddellijk moeten vastleggen. Maar voor hen die van schrijven houden is er de Midori Traveler’s Notebook. De notebook staat voor een combinatie van schoonheid en functionaliteit. Naast de prachtige vormgeving en de bijbehorende bijzondere verpakkingen, zit de kracht ook in de veelzijdigheid, de duurzaamheid en de kwaliteit van het product.

MIDORI’S TRAVELER'S NOTEBOOK
De Midori’s Traveler's Notebook is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Het wordt gesneden uit leer van de beste kwaliteit, waarbij elke kras bijdraagt aan het mooi oud worden van de buitenkant en zo een verhaal vertelt over jou als gebruiker. Zo is elk notebook authentiek. De notebook kun je onder andere personaliseren door te kiezen voor een bepaald papiersoort. Van lijntjespapier tot een blanco tekenboek. Over het behoud van ideeën is ook nagedacht. Deze kunnen worden gebundeld in een archiefmap. De Traveler’s Notbook wordt geleverd in een dustbag, verpakt in een mooi kartonnen doosje.
  

MIDORI BRASS & KRAFT
Bij een mooi boekje hoort natuurlijk een passende pen. Midori heeft zo twee andere schrijfwarenlijnen ontworpen: de BRASS- en de KRAFT-lijn. 

De BRASS-lijn bestaat uit pennen, potloden, pennendoosjes, genummerde paperclips en linialen van geelkoper. Net als bij de Traveler’s Notebook krijgen de producten een authentieke uitstraling door gebruik. De KRAFT-lijn bestaat uit bijzondere enveloppen met speciale sluitingen. 


De verkoopprijs van een Traveler’s Notebook standaardpakket is € 39,90, vullingen zijn verkrijgbaar in prijsklassen €3,90 tot  9,45. De verkoopprijzen van de BRASS producten variëren van €16,95 tot €49,90  en de KRAFT van €4,95 tot €8,95. 

Daarnaast zijn de Traveler’s Notebook en de andere schrijfwaren producten van
Midori verkrijgbaar via: www.miscellaneousstore.com. Zie voor meer info ook: www.travelers-notebook.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook