Get the look: Jake Gyllenhaal

dinsdag, februari 08, 2011

Jake Gyllenhaal is een Amerikaanse acteur die iedereen weet te pakken met zijn humor en charmes. Hij heeft in vele films gespeeld en is momenteel op de grote doek in volle glorie te bewonderen. 'Love & Other Drugs' is waarschijnlijk de eerste rom-com die mannen graag zouden willen zien.

In de december(2010) uitgave van Esquire staat Jake prominent op de cover in een outfit die onze harten sneller doet kloppen. Door People Magazine is Gyllenhaal uitgeroepen tot een van de knapste mannen uit 2010 en wij gaan jou aan de looks van Jake helpen.

Zijn shirt en mantel zijn van Armani Collezioni. Zijn pantalon en schoenen van Emporio Armani en zijn zonnebril van Persol. Een outfit die, voor de meeste van ons, onbetaalbaar is. Daarom kiezen wij voor dezelfde look, alleen dan veel goedkoper.


Voor de zwarte mantel hebben wij gekozen voor die van de WE. Het is een jas met een dubbele knoopsluiting, fictieve klepzakken en een lusdetail op de schouders. De manteljas was eerst €129.00, maar is nu te verkrijgen voor €69.95. Ook van de WE is het overhemd met een bies op de achterzijde en lange mouwen. Van de River Island komt de pantalon (€19.95), de zonnebril (€14.95) en de schoenen (€49.95).

De look is tijdloos en kan naar bijna elke gelegenheid gedragen worden.  Zo kan je het combineren met jeans, voor een meer casual look, of een stropdas voor op een sollicitatiegesprek. Laat Jake je inspireren en blijf vooral cool en sexy!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook