Effio staat voor een glimlach

donderdag, februari 10, 2011


Is jouw wasmachine ook een sokkendief? Wordt je soms gedwongen tot het dragen van twee verschillende sokken? Vanaf nu krijgt Nederland de kans zijn voeten op fashionable wijze te tonen met de nieuwe sokken van Effio.


"Ikzelf draag altijd al twee verschillende sokken, want waarom zou je er twee dezelfde dragen? Voor mij zijn sokken een dagelijks feestje!"
Antione Peters


Modeontwerper Antione Peters heeft kleurrijke designsokken ontworpen voor het Nederlandse modelabel Effio. De designsokken zijn HUG en BANG gedoopt. Voor beide ontwerpen liet Antione zich inspireren door de opvallende naatconstructie van de sok, met name bij de voet en de hiel. Normaal worden sokontwerpen hierdoor verstoord en juist daarom heeft Peters deze nu bewust onderdeel laten uitmaken van het ontwerp.

De HUG kent een oogstrelend kleurverloop, waarbij de twee kleuren naar het midden van de sok, steeds meer vermengd raken.


"The colors already did, but are you ready to hug?"

Antione werd voor de BANG geïnspireerd door de kenmerkende ruit van Effio, waarbij Peters deze over de hele sok uit elkaar heeft laten spatten. Het aantrekken van deze sok zorgt voor een explosie van plezier bij de drager en natuurlijk de voet. 

"Bang"
De Antoine Peters x Effio sokken (€ 13,-) zijn te koop in geselecteerde winkels in Nederland en België en via www.effio.eu


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook