COTEetCIEL exclusief voor Apple

maandag, februari 21, 2011

 
De iPad is een revolutionair product voor velen en juist daarom heeft COTEetCIEL, een uit Parijs afkomstig merk, speciaal en exclusief voor Apple een bijzonder stijlvolle lijn tassen en accessoires ontworpen.

COTEetCIEL is opgericht in 2008 door Paper Rain en ontworpen door het creatieve team achter het luxe modehuis Damir Doma. De producten zijn vervaardigd uit duurzame, slijtvaste materialen, zoals gerecycleerd PET-fles weefsel, biologisch katoen en hoogwaardig neopreen. Het merk richt zich met haar tassen en accessoires zowel op de slimme en creatieve gebruiker, als op fashionistas wereldwijd. Van MacBook sleeves met second-skin fits, slimme rugzakken en messenger bags, tot minimalistische Iphone hoesjes en microvezel screenpads. Het assortiment van COTEetCIEL accessoires beschermt werk- en reisbenodigdheden in stijl. 


De speciale iPad sleeve is leverbaar in diverse kleuren. In de beschermende Pillowbag en een Standbag van COTEetCIEL kan de iPad zowel horizontaal als verticaal staan. De elegante Tabletkitbag zorgt ervoor dat iPad ook samen met ander artikelen kan worden meegenomen. Ongeloofelijk stijlvol én praktisch.


COTEetCIEL is onder andere verkrijgbaar bij: ENNU (Amsterdam), MacHouse (Randstad), Image (Utrecht), jeansonline.nl, IVIZI (Maastricht en Heerlen), Clinic (Antwerpen en Hasselt)
Voor meer informatie ga je naar: www.coteetciel.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook