The Big Five

woensdag, januari 05, 2011

Voor een man met grote ballen en veel zelfvertrouwen, voor overwinnaars en voor mannen die van luxe houden. Er zijn luchtjes in alle geuren en kleuren die perfect bij elke man en gelegenheid passen. Wij hebben ze even op een rijtje gezet. De vijf lekkerste geuren, met klassiekers en de nieuwe geuren uit 2010. 

Hugo Boss Bottled. Night.
Met dezelfde flacon als de originele Bottled, brengt Hugo Boss een wat meer
uitgesproken versie uit op de klassieker, met als titel Hugo Boss. Night. De geur
is zacht en geraffineerd met veel houtakkoorden zoals berkbladeren, kardamom,
Louro Amarelo, muskusnoten en vanille. De geur is stoer en niemand kan het
weerstaan!


Blue de Chanel
Bleu de Chanel  past bij de man die weet wat hij wil en een avontuur niet uit de weg gaat. Net als Hugo Boss Bottled. Night heeft Blue de Chanel een houtachtige geur dat gecombineerd wordt met  een zoete, fruitige geur. Deze geur bestaat uit roze bessen, citrusakkoorden, vetiver, grapefruit, droge cedernoten, labdanum, wierook, gember en sandelhout. Een mond vol, en een volle geur.
Tom Ford for Men
Tom Ford for men werd in 2007 gelanceerd, maar blijft een van mijn favouriete luchtjes. Deze uitdagende geur, van mister Sexy himself, is een must-have voor de man die van luxe houdt. Het bevat onder meer citrus, mandarijn, bergamot, basilicum, viooltjes, oranjebloesem, grapefruit, zwarte peper, amber, cederhout en patchoulli. 


One Million by Paco Rabanne
Een sensuele, warme geur voor overwinnaars met veel zelfvertrouwen. Een man met lef! Het flesje is in de vorm van een goudstaaf. Dit magische edelmetaal is een symbool voor mannelijke macht. Het luchtje bestaat uit aroma’s van grapefruit, kaneel, munt, patchoulli, wit hout en amber. Aqua di Gio by Giorgio Armani
Een heerlijke, bloemige watergeur. Perfect voor in de zomer. Deze zwoele geur bestaat onder andere uit hyacint, fresia, muskaat-druif en exotische houtsoorten.
Kan je wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Wil je overwinning uitstralen of juist luxe? Met deze vijf geuren kun je voor jezelf een statussymbool creëren. Of gebruik jij een andere geurtje dat typerend is voor jou? 


You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook