Misverstanden over Grooming

zondag, januari 16, 2011Echte mannen doen niet aan grooming
Als het je nog niet is opgevallen, heel veel mannen besteden vandaag veel tijd aan het verzorgen van hun lichaam ongeacht leeftijd, ras, geaardheid, beroep of nationaliteit. Een gezichtscrème smeren, de borst waxen, een bodyscrub gebruiken en zelf make-up. Gerard Butler is het gezicht van L'Oréal Paris Men Expert. Mannelijker kan het niet worden.
Mannenproducten zijn vrouwenproducten in een mannelijker verpakking.
Mannen en vrouwen hebben totaal andere behoeften op het gebied van huidverzorging. De huid van een man is dikker en produceert meer talg, waardoor de huid van een man vetter is, terwijl de huid van een vrouw, dunner, droger en een fijnere textuur heeft. Mannenproducten zijn over het algemeen minder voedend en minder vet. Vrouwenproducten hebben daarom weinig werking op de huid van een man. Mannenproducten hebben een andere samenstelling dan die van een vrouw en verschillen dus niet alleen qua verpakking.
Geen verschil tussen een scheerapparaat voor een man en een vrouw
Net als de producten is elk scheerapparaat ontworpen voor het gebied waarvoor het dient. Mannen scheren voornamelijk hun gezicht, terwijl vrouwen hun benen, oksels en bikinilijn scheren. De contouren, huidcondities en de dikte van het haar verschillen in al deze zones en hier zijn dus de verschillende scheermesjes op gebasseerd. Zo verschillen ze bijvoorbeeld qua grootte van de handgreep en de samenstelling van de comfortstrip.   

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook