To wash or not to wash?

donderdag, februari 03, 2011


Omdat je gezicht het eerst opvalt is het belangrijk het goed te verzorgen. Als jer er 's morgens echt fris wilt uitzien is het heel belangrijk dat je alle onzuiverheden en zweet verwijdert voordat je gaat slapen. Dat kan met een gezichtsreiniger naar keuze. Maar er zijn er zoveel. Welke moet je nou eigenlijk kopen? Om je op weg te helpen, kies ik drie van mijn favoriete gezichtsreinigers uit verschillende prijsklassen en licht ik deze toe. 


Nimue Man Phyto-Gel Wash (€32.00)
De Phyto Gel Wash van Nimue Man is een dubbele gezichtsreiniger. Het reinigt diep rondom de haarschachten en opent de poriën voor een comfortabel en glad scheerresultaat. De gladde gelschuim blijft vochtig en is ideaal te gebruiken als scheermiddel dat geen onnatuurlijke geuren bevat, niet irriteert, gemakkelijk in gebruik is en moeiteloos weg te spoelen is met water.

Nivea for Men Anti Shine Face Wash (€5.95)
Nivea for Men Anti Shine Face Wash is huidvriendelijk en dermatologisch getest. Deze zeepvrije reinigende gel met algenextracten en vitamine E reinigt de huid grondig, verwijdert vuil en vet en herstelt tevens het vetgehalte van de huid. De huid voelt achteraf niet droog en strak aan, ziet er schoon uit en glimt niet.


Labseries  Multi-Action Face Wash (€21.50)
Multi-functionele, rijkelijk schuimende crème die de huid schoonmaakt, exfolieert en verzorgt. Een doeltreffend inzeepsysteem lost overtollig talg op en ontstopt de poriën. Reinigende korreltjes verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden waardoor de huid er frisser uitziet. De vitaminerijke formule voedt en verzorgt de huid, zodat het goed voorbereid is op het scheren.
Deze gezichtreinigers zijn voor alle huidtypes en kunnen ’s ochtends en/of ’s avonds gebruikt worden. Breng een klein hoeveelheid aan op vochtige huid, vermijd de huid om de ogen en masseer het 1 minuut in met natte vingertoppen. Spoel de schuim af met schoon lauw water en droog je gezicht voorzichtig af. 

Nu heb ik drie gezichtsreiniger op een rijtje gezet, maar welke moet jij nou kiezen? De Phyto-gel van Nimue is heel goed, maar voor de meeste mannen iets te duur. Ook heeft het een chemische geur tijdens het wassen. LabSeries heeft veel producten die echt hun werk doen!  Het gaat veel langer mee dan de Nivea. Of je nou drie Nivea's moet kopen of 1 LabSeries, het komt bijna op hetzelfde neer. Als je geld over hebt en het graag in je verzorging wilt stoppen, dan raad ik je zeker aan de Multi-Action Face Wash van LabSeries te kopen! Zo kan je, ook al voel je je niet helemaal 100%, een drukke dag goed beginnen!

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook