Sorel Winterlaarzen

maandag, december 20, 2010


Koudere temperaturen en een winters klimaat. Heel Nederland staat op zijn kop als er een beetje sneeuw valt!  En het wachten op een treinstation is voor niemand een pretje. Je staat te bibberen van de kou, snottenbellen te blazen en je voeten voelen net ijsblokjes. Raar is het niet dat de meeste mensen in een winterdepressie raken.  Er is dus geen betere tijd een paar Sorels aan je voeten te schuiven. Zo tover je weer een glimlach op je gezicht en voeten.  

De ultieme winterlaarzen  van Sorel combineren leer en natuurrubber, wat de voeten warm en droog houdt, in welke weersomstandigheden dan ook. Door Sorel wordt het wachten op de trein een stuk aangenamer. De laarzen zijn in staat je voeten te beschermen tot -73 graden Celcius. Niet gek dat een ijsbeer wordt afgebeeld op het logo van Sorel. De laarzen bevatten een thermische binnenschoen die bij de meeste varianten uitneembaar is. Handig als het weer een keertje mee zit.

Het klassieke model Sorel Caribou staat bekend als de klassieker binnen de winterschoenen-branche. Ze zijn heerlijk voor de actievelingen onder ons die houden van een winterse wandeling voor een heerlijke zoensessie in de sneeuw of om de winterse kou te trotseren tijdens het shoppen voor de perfecte kerstcadeautjes. De laarzen van Sorel zijn net zo warm en fashionable als UGG's, alleen veel en veel stoerder! 

De heerlijke voetverwennerij kan je ook binnen ervaren met de slippers van Sorel. Deze slippers garanderen ultieme ontspanning. Heerlijk ’s ochtends met je kopje koffie en krantje aan de eettafel zitten. Met het natuurrubber van de slippers kan je zelfs nog eventjes naar buiten om verse croissantjes te halen bij de bakker. Als dat geen hemelse zondagochtend is, dan weet ik het ook niet. 


Voor meer informatie over Sorel ga je naar: www.sorel.com

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook