Gratis gekleed door Desigual

woensdag, december 29, 2010


Dinsdag 28 december, vond het unieke evenement plaats van het kleurrijke Spaanse merk Desigual. De eerste 100 dappere deelnemers die zich in hun ondergoed bij de Desigual store in de Kalverstraat hadden verzameld, mochten een gratis two-piece outfit uitzoeken!

Het vrolijke Spaanse merk bracht tijdens dit evenement de kleurrijke en verrassende wintercollectie op een wel heel gedurfde manier onder de aandacht. Deze speciaal op de Sale gerichte actie was eerder een groot succes in de steden Madrid, Barcelona, New York en Lissabon. Ook Amsterdam kan zich daar nu bij aansluiten.

Dinsdag ochtend 10:00 uur stormden ik met 80 andere halfnaakte deelnemers de Desigual store binnen, om vervolgens gratis te shoppen voor de meest hippe winter items. Wij mochten allemaal een two-piece kiezen uit de wintercollectie. En dit is wat ik heb uitgekozen:Een prachtig bruin colbertje (€184,-) en een regular fit denim (€109,-). Ik ging opzoek naar iets wat ik normaal nooit zou kopen, maar uiteindelijk durfde ik niet uit mijn comfort-zone te stappen.

Voor een kleine recap van dit evenement kan je naar het onderstaande youtube filmpje kijken.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook