Desigual helpt je de winter door!

woensdag, december 15, 2010

Het vrolijke Spaanse merk Desigual helpt je de winter door! Als jij als eerste in je ondergoed voor de Desigual store in de Kalverstraat staat, dan loop je de winkel uit in een gratis Desigual outfit! Op dinsdag 28 december krijgen de eerste 100 deelnemers een uur de tijd om in hun ondergoed een two-piece outfit te scoren. 

Desigual brengt de kleurrijke wintercollectie op een gedurfde manier onder de aandacht. Na het grote succes in Madrid, Barcelona en New York, vindt het event ook plaats in onze hoofdstad.  ’s Ochtends om 10 uur mogen de eerste 100 halfnaakte deelnemers de Desigual store binnen stormen om te shoppen voor de meest hippe winter items. De wintercollectie “Happy” is wederom verrassend en opvallend. Zo is er in ieder geval genoeg keuze om je wintergarderobe eens goed op te fleuren. De deelnemers mogen een two-piece (top & bottom) uitkiezen, met uitzondering van accessoires en de nieuwe Spring/Summer 2011 collectie.

Het evenement is toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen van tenminste 18 jaar oud. Een geldig ID-kaart of paspoort is verplicht.

Wie wil er nou niet een gratis outfit scoren? Heb jij de huid van een olifant of ben je net zo behaard als een aap? Dan moet dit niet al te moeilijk zijn. Maar heren, vergeet niet, door de kou worden sommige dingen een stukje kleiner. Lekker een dikke boxer of in ieder geval vullen met een sok! Tot in de rij!


Voor meer informatie of ter voorbereiding op je kleine shopping spree ga naar: http://www.desigual.com/

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook