Sven Kramer blijft 'cool'

zaterdag, november 13, 2010

Sven Kramer is meer dan alleen ‘cool’ op het ijs. Met zijn nieuwe brillenlijn onder zijn label SvenK van Oakley, draagt hij bij aan wat er nou precies ‘cool’ is.

In begin november heeft Sven Kramer in het Olympisch Stadion zijn eigen brillenlijn gelanceerd. Hij wordt al enkele jaren gesponsord door het brillenmerk Oakley en heeft nu ook zijn eigen bril ontworpen, net als Lance Armstrong, Shaun White en Casey Stoner. Sven heeft gekozen voor een mat zwart montuur, genaamd Dispatch, met een gouden logo.  
De Dispatch heeft een strakke belijning en Oakley’s gepatenteerde Three-Point-Fit, die ervoor zorgt dat de lenzen altijd gelijnd zullen blijven.  De lenzen zijn gemaakt van plutionium, een materiaal die 100% UV-straling blokkeert en perfect is voor lange dagen in de zon. Voor extra comfort is het montuur heel licht met fijne pootjes, hierdoor kan je de Dispatch de hele dag dragen.

Tijdens de lancering zegt Sven het volgende: “Het is een eer om deze mogelijkheid te krijgen om mijn eigen bril te lanceren onder mijn SvenK-label." "Helemaal omdat ik nu tussen namen als Lance Armstrong, Shaun White en Casey Stoner mag staan.”

De bril is sinds begin november te koop, wordt geleverd met gepolariseerde lenzen en kost €179,-. 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook