In m'n sas, met m'n Freitag tas

zaterdag, november 13, 2010

Een tas voor elk gelegenheid is moeilijk te vinden, maar met de nieuwe F48 HAZZARD vindt het Zwitserse FREITAG de rugzak opnieuw uit!

Op de middelbare school kan je tas, en het manier waarop je het draagt, bepalen tot welke sociale kliek je behoort. Alle brugpiepers werden gepest omdat hun tassen overvol zaten en hun schouderbandjes veels te hoog gesteld waren.  Ze werden uitgemaakt voor losers, maar ze wisten niet beter. De tas dat je draagt helpt mee aan het beeld dat je van jezelf neer wilt zetten. Ik koos voor veilig, en ging altijd met de horde mee. Mijn tas voor heel mijn middelbare school loopbaan was Converse rugzak.  

FREITAG neemt de standaard rugzak, die je terug doet denken aan de middelbare school, en blaast er nieuw leven in. De F48 HAZZARD tassen zijn kleurrijk met vele zichtbare, maar ook onzichtbare functies. De tassen hebben binnenzakken, pads voor extra draagcomfort en beschermende compartimenten voor laptops tot 17”. De tas is ook super multifunctioneel en kan gedragen worden als schouder- en aktetas. De gerecyclede rugzakken zijn alles behalve saai en zijn bedoeld voor zowel scholieren als zakenmannen. De F48 HAZZARD is te verkrijgen via www.freitag.ch en kost €260,00. Het klinkt misschien duur, maar het zijn werkelijk drie tassen in één! Ongeacht de gelegenheid, de F48 HAZZARD staat altijd voor je klaar! 

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook