Get the look: Will Schuester

woensdag, november 17, 2010


Wie kent Glee nou niet? Glee is de Amerikaanse, komische en muzikale televisieserie van Fox. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Centraal staan de gebreken van elk van de kinderen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten. Maar waar het nu om gaat is de look van de leerkracht, Will Schuester! 

De ‘preppy-look’ is weer helemaal terug! Aangezien Will Schuester bijna altijd te zien is met een stropdas en een vest, is hij de verpersoonlijking van de ‘preppy-look’.  Vele mannen kunnen wat van hem leren en daarom geven wij je de basics om zijn look na te bootsen. 


Enkellaarsen:  €39.95
Stropdas: € 9.95
Overhemd: €24.95
Gilet: €29.95
Broek: €29.95

De preppy-look wordt bepaald door drie essentiële kledingstukken. Een vest of gilet, een overhemd en een stropdas. Aangezien dit een mode trend is voor de herfst en de winter, zijn alle kledingstukken verkijgbaar in bijna alle winkels. Voor het creëren van de look met zo weinig mogelijk geld, raden wij de H&M aan.De  kledingstukken die zijn afgebeeld komen allemaal van de H&M en zijn verkrijgbaar in alle H&M's of via www.hm.com/nl/

You Might Also Like

1 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook