Gun je ogen ook rust

zondag, oktober 17, 2010

Ook een druk leven? Geen tijd meer om even lekker uit te rusten? Verdrink je hierdoor ook in je eigen rimpels en wallen? Gelukkig is er altijd nog een reddingsboei. Age Rescue Eye Therapy is een antiverouderingsstrijder dat een zichtbaar jonger  huid weer boven water haalt.

De huid om de ogen is 40 procent dunner dan de rest van je gelaat en toont de eerste tekens van verwaarlozing. Je ogen hebben dus extra zorg nodig! LabSeries Age Rescue Eye Therapy is een hydraterende gel-crème die zwelling tegen gaat en donkere kringen drastisch vermindert terwijl de elasticiteit hersteld wordt. Deze vetvrije formule stimuleert de collageenproductie. Hierdoor worden de fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar, zodat de ogen er weer jongen uitzien. 

De Age Rescue Eye Therapy komt in een klein tubetje, waardoor het makkelijk mee te nemen is voor als je gaat stappen en niet weet waar je wakker wordt of in de trein als je ’s ochtends moest haasten. De Age Rescue Eye Therapy is heel makkelijk te gebruiken, door een fijne doseringspipetje.


STAP 1: Breng een kleine hoeveelheid van de gel-crème rond en onder de ogen aan. Je merkt onmiddellijk dat het een lichte textuur heeft en koel aanvoelt.

STAP 2:  Wrijf de crème zachtjes uit rond en onder de ogen. Dep met de vingers totdat het is ingetrokken.Onmiddellijk na het aanbrengen voelde mijn huid zijdezacht aan en de volgende ochtend waren mijn donkere kringen veel lichter. Ik ben er van overtuigd. Dit is een product dat zeker werkt!


LabSeries Age Rescue Eye Therapy is ontwikkeld voor alle huidtypes, is parfum- en vetvrij en uiteraard dermatologisch getest. Het kan dagelijks, tweemaal daags worden gebruikt voor een optimaal resultaat.

LabSeries Age Rescue Eye Therapy, 15ml, adviesverkoopprijs € 35,-
Verkrijgbaar bij alle Labseries verkooppunten In Nederland.Check out the NEW Lab Series website for more cool stuff: www.labseries.nl

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook