Ode aan buitenbeentjes

woensdag, oktober 06, 2010


Ze is een diva genoemd.

Ze is amateuristisch genoemd.

Ze is een feestbeest genoemd.

Maar wat ze echt is, is de Princess of Rock!

Pink is terug, en hoe! Haar nieuwe single “Raise Your Glass” knalt uit je speakers. Het is Pink zoals we haar kennen en ze doet wat ze het beste kan. Stevige rock met een pop-randje, waar je heerlijk op los kunt gaan.

“Raise Your Glass” is Pink’s ode aan de misfits, de buitenbeentjes. Degenen die niet bij de populaire kids hoorden, die zichzelf te serieus namen en die voor gek gezet werden. Ja, de nerds, dus. Iedereen die zichzelf hierin herkent, treur niet! Pink wil met je dansen! Het maakt niet uit in welke laag van de samenleving je staat of bij welke groep je hoort, bij Pink mag je jezelf zijn, zolang je maar plezier hebt. 
Een nummer met een boodschap dus, verpakt in die onmiskenbare Pink-sound.

Het heeft even geduurd voor we weer wat van de rockgodin hoorden. Haar laatste single “I Don’t Believe You” was een bescheiden hit, op de 28e plaats in de Top 40. Daarna heeft ze wat tijd voor zichzelf genomen, onder andere om te werken aan een nieuw album.

Gelukkig heeft ze ons in de tussentijd wel een geweldig nummer gegeven om ons mee te vermaken. Een absoluut feelgood-nummer, waarmee het dak eraf gaat. Of je nou in de kroeg, discotheek of je eigen woonkamer staat, je kunt het niet helpen om mee te zingen en vooral te springen.

"Raise Your Glass" is 1 van de 2 nieuwe singles die op Pink's verzamelalbum "Greatest Hits... So Far!!!" zullen komen te staan, naast haar eerdere nummers als "U + Ur Hand", "So What" en natuurlijk "Get The Party Started".

Als het aan ons ligt, wordt “Raise Your Glass” dé nazomerhit van dit jaar. Proost!


Pink's album "Greatest Hits... So Far!!!" komt op 16 november uit in Amerika.

You Might Also Like

0 reacties

Like us on Facebook